Voorjaars Pop-up restaurant

4 & 5 april 2025

Wij nodigen je uit voor een unieke culinaire beleving tijdens ons voorjaars pop-up restaurant. Laat je verrassen door een verfijnd 5-gangen seizoensmenu, met liefde samengesteld door de chefs van Fine Food Factory. Geniet van gerechten gemaakt met lokale producten en verse ingrediënten uit eigen moestuin.

Vrijdag 4 & zaterdag 5 april 2025 🌷

Op een unieke locatie, midden in het voorjaar, openen we opnieuw de deuren van ons Voorjaars Pop-up Restaurant op Landgoed Klarenbeek. In deze bijzondere setting serveren onze chefs een verfijnd 5-gangenmenu, waarin seizoensproducten en ingrediënten uit onze eigen moestuin samenkomen in smaakvolle combinaties. 

De avond begint met een warm welkom, een feestelijk aperitief en verrassende amuses. Daarna volgt een zorgvuldig samengesteld menu, met als optie een bijpassend wijnarrangement dat de gerechten prachtig aanvult. 🍷

Seizoensmenu

  • Ceviche van zeebaars met zoet-zuur, hangop en een krokant accent.  
  • Coquille in beurre noisette met truffel, zeekraal en knolselderij.  
  • Chawanmushi met beukenzwam, komkommer en zwarte kroepoek.  
  • Tamme eend met honing, roze peperkorrel, gebrande babymais en een verfijnde saus. 
  • Tartelette met pistachecrème, framboos, witte chocolade en meringue.  

De ontvangst is om 18:00 uur op Landgoed Klarenbeek. De prijs voor dit exclusieve diner, inclusief welkomstdrankje en amuses, bedraagt €69,50.  

Reserveren is noodzakelijk en kan per e-mail via info@finefoodfactory.nl. Vermeld daarbij de gewenste datum, het aantal personen, je telefoonnummer en eventuele dieetwensen.  

We kijken ernaar uit je te verwelkomen! ✨

Data: Vrijdag 4 april en zaterdag 5 april 2025
Locatie: Landgoed Klarenbeek (Kopermolenweg 16, te Klarenbeek)