private dining

Zakelijk bijeenkomen in een informele sfeer

Op zoek naar een exclusieve en discrete omgeving voor een zakelijk diner of bespreking? Ontdek onze Private Dining Brasserie, waar privacy en verfijning samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Onze Private Dining Brasserie is beschikbaar voor groepen tot 30 personen, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten waar discretie en comfort essentieel zijn. Hier geniet u van de privacy van een huiskamer gecombineerd met het gemak van een restaurant. Onze Brasserie biedt een sfeervolle setting, compleet met toegang tot een privé terras, waar tot 35 personen kunnen genieten van een exclusief diner.

zakelijk-private-dining-culinair-bord-vrij

Of het nu gaat om een belangrijke zakelijke bespreking, een teambuilding diner of een informele bijeenkomst met zakenpartners, onze Private Dining Brasserie biedt de perfecte ambiance voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. Laat ons u verwennen met culinaire hoogstandjes verzorgd door Fine Food Factory, onze vaste cateraar, terwijl u zich kunt concentreren op het succes van uw bijeenkomst.

Ervaar de luxe en discretie van Private Dining Zakelijk op Landgoed Klarenbeek en maak van uw zakelijke bijeenkomst een memorabele gebeurtenis die indruk zal maken op al uw gasten.

zakelijke mogelijkheden

Laat voor meer informatie over de mogelijkheden van zakelijke events & workshops bij Landgoed Klarenbeek nu uw gegevens achter. Wij nemen graag contact met u op!